La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

Ja fa més de 40 anys que a l'Escola ens dediquem amb passió al món de la música. 

L'any 1970, al barceloní barri de Sants, les germanes Farré, un cop finalitzats els estudis superiors, van fundar la seva primera escola de música. Aquesta gran família de músics va anar creixent a mida que passaven els anys. Després d’una extensa experiència van decidir fer una ampliació de l’escola l’any 2.000 al barri de Les Corts.

A l’escola hi ha persones de totes les edats que volen incrementar, adquirir i perfeccionar coneixements musicals. En un ambient sa i agradable intentem compartir l’estima que tenim nosaltres per la música. L’objectiu principal és poder gaudir de la música tant si es vol enfocar com a carrera professional o com a hobby.

Vols conèixer als qui fan possible que encara avui dia siguem un referent? En aquesta secció et presentem alguns dels professionals que col·laboren amb nosaltres!
Joana Farré
, fundadora de l'Escola Farré i titulada en diverses disciplines superiors de música, actualment és coordinadora i supervisora de l'escola. 

 


-Andreu Guasch: 
Estudis al Conservatori Superior de Música de Barcelona i Conservatori Europeu de París. “Premi d’Honor” del Grau superior de Piano, “Mención Honorífica” i “Matrícula d’Honor en Virtuossisme”. Tots els guardons per unanimitat. Guanya, a nivell de tot l’Estat , el primer premi “Mèrit a la Vocació” concedit per Alicia de Larrocha. Ha estat becari de la Fundació Agusti Pedro Pons en el “Curs d’Alts Estudis Musicals a l’Estranger”. És titulat “Professor Superior de Piano” per Conservatori Superior de Música de Barcelona. Ha actuat en recitals i com a solista de concerts amb orquestra a Bèlgica, Holanda, Itàlia, Austria, França i Espanya i també en música de cambra, junt a solistes com Jaume Francesc, Marck Friedhoff i Ishiro Suzuki, entre d’altres. Cursà la carrera pianística amb els catedràtics Miquel Farré, Mario Monreal, Monique Deschausses (Conservatori Europeu de París) i Bruno L. Gelber.

 

 

 

 

-Hugo Flores: Ja fa anys que l'Hugo es va unir a la nostra escola i des d'aleshores no ha deixat de compartir amb els seus alumnes la seva passió per la música. Tant si és a les seves classes de guitarra o a les de cant, tots els seus alumnes han quedat sempre encantats amb el tracte rebut i tots nosaltres quedem sempre meravellats dels progressos que fan!

 

 

 

 

 

-Anna Cano: Professora titulada de piano, flauta travessera, cant coral, solfeig i dança, ha orientat la major part de la seva activitat docent a les classes per als més joves. Ja fa molts anys que és amb nosaltres impartint classes de dança clàssica o hip-hop, cant coral, flauta o piano a grups de nens i nenes a partir de 4 anys d'edat, i també aporta la seva experiència i bon tarannà a impartir classes de sensibilització musical als més petits, on nens i nenes d'entre 2 i 3 anys tenen l'oportunitat d'establir un primer contacte amb el món de la música, d'anar descobrint els diferents sons i de poder practicar per primer cop amb un gran nombre de diferents instruments.

 

 

 

-Jordi Velázquez: Guitarrista, pianista i cantant, ha compaginat la seva extensa formació acadèmica i pràctica docent amb una activa participació en diferents formacions musicals de renom i també amb actuacions de nivell com a solista arreu del país. 

Si sempre has volgut practicar qualsevol d'aquests instruments, no ho dubtis més!

 

 

 

 

 

 

-Gerard Fusté: El nostre professor de cant i cant coral, titulat superior en cant i llenguatge musical i titulat també en piano, és també un dels encarregats d'ensenyar solfeig a nivells més alts, i també piano a tots els nivells.. A més, és l'encarregat de dirigir la nostra coral de Gospel, que ha arrencat amb moltes ganes i ja mostra grans progressos. 

 

 

 

 

 

-Hugo Navarro: Titulat superior de trompeta, Hugo té experiència actuant en diverses formacions de renom, com la Brass Academy Band. A més, compta amb un ampli historial dins el món de la docència, havent estat professor a diverses escoles i acadèmies d'Espanya, tant d'adults com de nens. Si alguna vegada has pensat en aprendre a tocar, ara és el teu moment!

 

 

 

 

 -Albert Águila: Guitarrista titulat especialitzat en Rock i Músiques Urbanes, amb anys d’experiència impartint classes de música, ha actuat en grups de tot tipus, en multitut de concerts i actuacions, Albert és una de les més recents incorporacions a la nostra família. Si algun cop t'ha has sentit la crida del Rock, no ho pensis més! Comptem amb un dels grans entre nosaltres!

 

 

 

 

-Irene Rodicio: Titulada superior en piano, i formada en diverses disciplines musicals i altres instruments, aquesta professora de piano clàssic i modern, bateria, llenguatge musical i harmonia ha dedicat gran part de la seva carrera a l'activitat docent, però sempre ha mantingut una participació activa en diversos grups i iniciatives culturals.

 

 

 

 

 -Pepe Rodaller: Professor i concertista, va realitzar els seus estudis superiors al Conservatori, i ha participat a diversos cursos d'especialització amb mestres de primer ordre internacional, com Ludwig Streicher o Barry Green. Actualment és primer contrabaix a diversos grup de cambra i realitza diversos concerts arreu d'Espanya, activitats que compagina amb la docència i amb la composició de temes per a cinema.

 

 

  

 

-Pedro Hidalgo: Aquest músic professional dedica gran part de la seva activitat a la docència. Especialista en els instruments de la família de la percusió, apendràs amb ell a dominar aquests instruments en diversos estils i, a més, descobriràs una gran forma de cremar energia!

 

 

 

 

-Alejandro Ramos: Violinista professional, ha actuat en diverses formacions orquestrals i dedica part de la seva trajectòria professional a la preparació de futurs violinistes. 

 

 

 

 

 

-Lluís Souto: Músic titulat i apassionat, una de les seves grans passions ha estat sempre el Blues. Si gaudeixes com mai quan escoltes aquesta música, per què no provar a ser tu mateix qui la visqui i la interpreti? Només necessites una harmònica i estaràs llest per entrar en aquest apassionant gènere!

 

 

 

Aquests i molts altres t'esperen a Escoles Farré!